Ring:

99 09 28 33

Epost:

martin@lakkshine.no

MINE TJENESTER

Lakkshine utfører alt innen polering av lakk. Alt fra å våtslipe gammel slitt lakk og gi den nytt liv, til å legge beskyttelse på nye biler. Er chromen på felgene dine stygg og flekkete, Lakkshine får tilbake glansen. Har du lykter som begynner og bli slitt og gule? Det er mulig å få de til å glinse igjen.

Full rens av interiøret er også mulig på Lakkshine. Med rensemaskin blir alt av stoff som nytt og etter rens blir det lagt på beskyttelse som gjør at smuss og væske preller av. Skinninteriør får behandling med rens og beskyttelse.

Skal du bytte bil? Er lakken ripete og blass? Da kan du tjene mye på å få bilen behandlet før visning. Lakkshine kan også være behjelpelig med å ta bilder til annonsering.


Rubbing, Polering og beskyttelse


Det å kunne bringe frem det ypperste av blankhet i lakken er en kunst i seg selv og er en nitidig prosess som består av flere steg.

Det ferdige resultatet blir ikke bedre enn grunnarbeidet som er gjort med å fjerne alle riper og urenheter i lakken. Dette gjøres gjennom grovpolering/rubbing med maskin. Lakkshine benytter seg av lakkdybdemåler og dokumenterer lakkdybden for hele bilen før og etter.

Når så godt som alt av riper er fjernet blir lakken blanket opp med finere polering med maskin i 1 eller 2 steg. Til slutt blir det lagt på forsegler i form av coating, sealer eller voks, alt etter hva kunden ønsker av glans og holdbarhet.

Ønsker du maksimal wet look til sommeren, kom innom for å sjekke noen helt råe vokser fra PolishAngel.

Våtsliping


I en del tilfeller er lakken så slitt og ødelagt at den må våtslipes for å få bort alle defekter.

Eller er bilen din helt eller delvis nylakkert og er ru eller har nupper, dette kan våtslipes bort for å få lakken perfekt.

En annen fordel med å våtslipe er at lakken oppnår en helt utrolig glans og blankhet når den blir polert opp i gjen.

Lakkshine bruker lakkdybdemåler for å vurdere tykkelsen på lakken for å gjøre en inviduell vurdering i hvert enkelt tilfelle for hva som er mulig å gjøre med lakken.

Interiør


Få tilbake nybil lukta i bilen.

Lakkshine renser alt av tekstiler som seter, matter, gulvbelegg med rensemaskin. Tekstiler blir så satt inn med impregnering slik smuss og væske ikke trekker seg inn i tekstilen.

Få utført en skikkelig skinnrens slik at setene får tilbake sin opprinnelige farge. Dette er også med på å forlenge holdbareheten til skinnet slik at det ikke sprekker og blir stygt.   

Steinsprut


Steinsprut, hakk i lakken og småriper blir fylt med lakk og klarlakk for så å bli våtslipt og polert opp.

I de aller fleste tilfellene blir de helt usynlig.

Ved å legge i lakk forhindrer man at det begynner å ruste og en løfter inntrykket på bilen mange hakk. Dette er også med på å øke verdien og salgsprisen.

Blasse lykteglass?


Er lyktene på bilen din grå og blasse, eller gule og falmet?

Dette er et resultat av mange mil på veien hvor lyktene til stadig er utsatt for støv, grus og insekter som treffer i høy fart og dermed blir lyktene "slipt"  Solen gjør også sitt til at lyktene kan bli blasse..

Dette resulterer i dårligere lys og feil lysbilde som er trafikkfarlig og med feil lysbilde blir ikke bilen EU godkjent.

Lakkshine sliper ned lyktene for så å polere de opp igjen og lyktene blir like gode som nye.

Vedlikehold


Når bilen har fått fjernet alt av riper og fått lagt på en god coating, sealer eller voks er det viktig å vedlikeholde dette slik at bilen holder seg blank og opprettholder beskyttelsen. 

Det gjøres gjennom riktig bruk av utstyr ved vask og ved å gjennoppfriske coatingen.

Lakkshine informerer om dette når bilen er klar.

Ring: +47 99 09 28 33

Copyright @ All Rights Reserved