Ring:

99 09 28 33

Epost:

martin@lakkshine.no

JOBBER UTFØRT AV LAKKSHINE

Her kan du se og lese om et utvalg av jobbene Lakkshine har utført. For flere bilder se Facebook siden.

1967 Chevrolet Chevelle SS

1967 Chevrolet Chevelle SS har hatt full SPA uke hos Lakkshine. Bilen er lakkert for 20-30 år siden og har håndmalte pinstripes. Lakken og grunnarbeidet er av veldig god kvalitet, men lakken har mange og dype vaskestriper som må håndteres og det må tas hensyn til både lakkens alder, pinstripes og en faglig vurdering om hvor mye som kan fjernes av riper. Lakken er videre blitt polert opp for maksimal glans i lakken før det er lagt Cosmic coating fra POLISHANGEL.net. Cosmic er så toppet med den helt fantastiske voksen Polishangel Carnauba Creation No 1 som inneholder høykvalitets gul carauba. All chrome er polert og behandlet med PolishAngel Palladium. En fantastisk flott bil har nettopp fått det lille ektra.

BMW M4 CS


BMW M4 CS kjørt rett fra forhandler til Lakkshine for full PolishAngel-spa innvendig og utvendig. Det er tatt 3 stegs maskinpolering for å få frem maksimal glans og alt av striper er fjernet. Det er lagt CosmicV2 coating, som beskyttelse, som gir en fantastisk dybde og glød i lakken.Carbon detaljer som tak, frontleppe, spoiler og avstiver i motorrom er polert opp og lagt CosmicV2 for å få frem en sykt herlig 3D effekt. Bremsecalipere og felger er polert og lagt coating. Innvendig er alt av skinn renset, behandlet og beskyttet med Bellaclean, Charisma Fbric Coat Spritz. Alcantara er behandlet og beskyttet med Fabric Coat Spritz.Enjoy!

BMW 740 Le


En særdeles elegant BMW 740 Le har vært hos Lakkshine for full spa innvendig og utvendig. Lakken er korrigert for alt av striper/riper og polert opp til maksimal glans med PolishAngel Master Compound og Master Final Finish. Etter dette er det lagt Cosmic V2 coating som beskyttelse som også gir en herlig glød og dybde i lakk. Innvendig er alt av skinn renset, vasket, behandlet og beskyttet gjennom PolishAngel Bellaclean, Charisma og Fabric Coat Spritz. Alt av detaljer som midtkonsoll, tepper, plastdetaljer, matter og styringskonsolen i baksetet er vasket og behandlet med Intimate, SnowCake, Fabric Coat Spritz fra PolishAngel. Enjoy!

BMW 3-Serie GT


BMW 3-serie GT har fått PolishAngel Cosmic V2 lakkbehandling hos Lakkshine. Panser, frontfanger og sideskjermer hadde en del riper etter et tre som hadde falt over fronten. Ripene var ikke dype og ved å måle lakkdybden var det god kontroll på å fjerne alle ripene. Bilen er maskinpolert i 3 steg og Cosmic V2 er lagt som coating. Felger er beskyttet med Supersport. Innvendig er alt renset og vasket. Alt av tekstil er beskyttet med Fabric Coat Spritz og skinn er renset og behandlet med Bellaclean og Charisma fra PolishAngel.

Volvo XC70


2015 Volvo XC70 har vært hos Lakkshine for utvendig og innvendig shine. Det er tatt 3 stegs maskinpolering for å fjerne riper og få opp glansen. Det er lagt Cosmic V2 som coating. Utvendig plastikk er behandlet med Black Bond. Alt av skinn er renset og behandlet med Bellaclean og Charisma.

Tesla Model X


Tesla Model X innom Lakkshine for SHINE. Alt av vaskeriper er fjernet og steinsprang er utbedret før det er lagt PolishAngel CosmicV2 coating. Felgene er beskyttet med PolishAngel Supersport, frontrute er behandlet og beskyttet med egen coating. All chrome er behandlet med PolishAngel Palladium. Alt av plastikk er behandlet med PolishAngel Black Bond. Innvendig er seter og gulvteppe renset og beskyttet med PolishAngel Fabric Coat Spritz slik at ikke skitt og væske trenger inn i stoffet.

Mustang GT

En herlig 2006 Mustang har fått full SHINE utvendig og innvendig hos Lakkshine. Gjennom 3 stegs maskinpolering er riper og vaskestriper fjernet og lakken har fått tilbake sin glød og glans. Dette er toppet og beskyttet med Cosmic V2 fra PolishAngel. Felger har blitt behandlet med Supersport og vindu er beskyttet med Rain9H og all plast er behandlet med Black Bond. Innvendig er skinnet renset, vasket og behandlet med Bellaclean og Charisma. Tepper og matter er renset og vasket med rensemaskin og det er blitt lagt Fabric Coat Spritz som beskyttelse for å motstå væske og skitt. PolishAngel all the way.

Volvo V90 R-Design


Ny Volvo V90 R-Design har fått lagt Cosmic coating hos Lakkshine. Lakken er polert opp i 2 steg og lagt Cosmic V2 og fått frem den nydelige blåfargen. Det er lagt coating på felger og vinduer og dekk er behandlet. Innvendig er skinn renset med Bellaclean og satt inn med Charisma. Alcantara er behandlet med Fabric Coat Spritz.

VW eGolf


En helt ny eGolf har fått Cosmic coating og er klar for veien. Det er kjørt 2 stegs polering før Cosmic er lagt. Felger og frontrute er beskyttet og plast, Chrome og dekk er behandlet. Innvendig er seter og gulvmatter beskyttet med PolishAngel Fabric Coat Spritz som hindrer alt flytende og skitt å komme ned i tekstilen.

BMW F22


En diamant av en BMW har fått Cosmic behandling. Dette er en 2014 mod 2-serie, F22. Bilen har fått 4 stegs lakk korrigering med Scholl og PolishAngel for å få frem den herlige tonen denne Melbourne Red lakken gir. Det er lagt Cosmic lakkforsegling som coating etterfulgt av Cosmic Spritz. Innvendig er all tekstil blitt vasket med rensemaskin, skinn er renset, vasket, smurt inn og beskyttet. Det er kjørt ozonmaskin for å drepe alt av bakterier som gir lukt, både fra aircondition og inventar.

BMW X5 M-Sport


Nydelig BMW X5 M-Sport innom Lakkshine for Cosmic lakkforsegling. Den er polert opp med Master Compound og Master Final Finish fra PolishAngel for å få maksimal glans og det er lagt Cosmic coating som beskyttelse. Coating tilpasset for felger og ruter er lagt og dekk er behandlet. Innvendig har alt av skinn blitt renset og behandlet med Bellaclean og Charisma.

Tesla Model X


Vakker Tesla Model X har vært hos Lakkshine for Cosmic lakkbehandling. Det er kjørt 3 stegs polering for å få frem det beste av glød og dypde i lakken gjennom Master Compound og Master Final Finish og Invincible Primer fra PolishAngel før Cosmic coating er lagt. Videre er frontrute og felger forseglet, samt plastikk behandlet. Innvendig er skinn renset, vasket, behandlet og beskyttet av Bellaclean og Charisma fra PolishAngel.

Tesla Model S


Ny svart Tesla Model S har fått coating hos Lakkshinen.

Den ble polert opp med 3 steg før det ble lagt 2 lag med Cosmic V2 coating. Felger ble behandlet med Supersport og på vinduene ble det lagt Rain 9H.

Tesla Model S


En aldeles nydelig GRØNN Tesla Model S har fått Cosmic coating hos Lakkshine. Denne 2014 modellen hadde en del riper å rydde opp i. Lakkdybden ble målt på alle paneler og det ble kjørt ganske grovt første steg for å fjerne flest mulig riper og lakkdybden ble tatt hensyn til. Det ble deretter tatt 3 steg med polering etter dette for å få frem mest mulig glans og glød. Det ble til slutt lagt 2 lag med Cosmic. Felger og ruter fikk også coating og plastikk ble behandlet. Innvendig ble skinnet renset, vasket og satt inn med skinnolje. Der ble det brukt Bellaclean og Charisma og til slutt Herrenfahrt Farb Barriere for å beskytte de lyse setene mot fargesmitte.

Tesla Model S


Nydelig grå Tesla Model S inne til Lakkshine for full behandling med produkter fra PolishAngel, tysk kvalitet. Denne fikk 3 stegs polering før det ble lagt Cosmic V2. Ruter ble beskyttet med Rain9H og felger med Supersport. Chromen ble behandlet med Palladium. Innvendig ble alt av stoff satt inn med Fabric Spritz som beskytter stoffet mot væske og skitt.

Alcantara beskyttelse

Volvo XC90


Volvo XC90 har vært inne hos Lakkshine for Cosmic V2 coating. Lakken hadde en del striper og bruksmerker, dette er fjernet og lakken har fått tilbake gløden sin gjennom 3 stegs polering. Det er lagt 2 lag med Cosmic til slutt. Felger og ruter har fått coating samt dekk og plast er behandlet. All chrome er polert med Palladium. Innvendig er skinnet renset, vasket og behandlet med Bellaclean og Charisma.

Camaro 2002


Et smykke av en Camaro 2002 modell har vært inne hos Lakkshine for full spa behandling. Denne bilen har original lakk, få kilometer på telleren og godt tatt vare på. Lakken ble korrigert gjennom 4 steg for å oppnå maksimal dybde og glød. Det ble lagt cosmic V2 og den ble toppet med PolishAngel Carnauba Creation No.1. Felgene er polert opp og behandlet med Palladium og Supersport PTFE. Innvendig er skinnsetene renset, vasket og behandlet. Der ble det brukt Bellaclean og Charisma. Dette fikk rødfargen i setene til virkelig å poppe frem. Enjoy!

BMW 530


En standsmessig 2009 BMW 530 har vært innom for full spa-behandling hos Lakkshine. Lakkdybden er målt på alle paneler og tatt hensyn til under polering. Vaskeriper er polert bort, dype riper er dempet og riper som har gått igjennom lakken er lagt i lakk og våtslipt. Det er polert opp i flere steg for å få mest mulig glans og dybde i lakken. Bilen har fått Cosmic 9H coating og Master Sealant. Krom er behandlet med Palladium og plast er satt inn med Black Bond. Innvendig har skinnet blitt renset, vasket og satt inn med Charisma skinnolje som bevarer skinnet.

Tesla Model S, Svart metallic


Svart 2015 Tesla Model S har vært hos Lakkshine for Cosmic 9H coating. Bilen hadde vaskestriper og en del stygge, dype riper og noen steinsprang. De dype ripene og steinsprangene er renset og lagt i lakk og klarlakk for så og våtslipe og polere opp. De andre ripene er helt borte eller dempet så mye at de ikke vises. Dette blir vurdert ut i fra hva lakkdybde måleren viser for tykkelse på lakken. Lakken er polert videre med Master Compound, Master Final Finish, Primer og så til slutt beskyttet med Cosmic 9H, Cosmic Spritz og Master Sealant. Chrome er behandlet med Palladium, Vindu er beskyttet med Rain 9H, Dekksidene er satt inn med Honey og all plast har fått smake Black Bone. Felger er beskyttet med Supersport. Innvendig er skinnet renset med Bellaclean og satt inn med Charisma som er rik på vitaminer for skinnet.

Tesla Model X, Multi-Coat Red, 2016


Da har en Multi-Coat Red Tesla Model X vært inne for en sommershine. Kunden ønsket å få lagt en voks og bilen hadde fått noe striper på fangeren. Stripene ble tryllet bort først før en kunne gå i gang med voksen.

En bil med en sånn herlig rød farge fortjener en voks som kan få frem metallic’en på best mulig måte, og hvilken er bedre enn PolishAngel sin Passion? Passion er en Carnauba creme som er beregnet for rød lakk og er en ypperlig beskyttelse som varer lenge og får metallic flakes til å poppe frem.

Who’s the king of red?

Videre er plasten behandlet med Black Bone, Dekksider er satt inn med Honey og vindu er satt inn med Rain 9H.

Enjoy!

SAAB 93, Rød, 2004


2004 Saab 93 inne til full lakkbehandling. Bilen hadde mange stygge og dype riper og var full av swirls. En del av de dype ripene behandlet jeg med å fylle i med lakk og klarlakk, våtslipe og polere opp. Lakken har fått full Cosmic 9H behandling toppet med Master Sealant. All plast er satt inn med Black Bond. Skinn er behandlet med Bellaclean og Charisma.

Tesla Model S, Multi-Coat Red, 2015


Da var tiden inne for min egen SHINE, Tesla Model S. Den er ganske fin i lakken så ble en runde med PolishAngel Master Compound for å rydde litt i småriper. Etterfulgt av Master Final Finish. Ble lagt Cosmic glasscoating og toppet med kremen av voks, nemlig POLISHANGEL CARNAUBA CREATION NO.1. Plast og dekk ble behandlet med Black Bond og Chrome fikk en runde med Palladium.

Porsche 993 GT2


SHINE @LAKKSHINE

Porsche 993 GT2 inne for Cosmic lakkforsegling. Kunde ønsket et betydelig løft i lakken og en god beskyttelse da bilen blir kjørt på bane av og til. Det er først kjørt 4 stegs polering og så cosmic behandling. Lagt Master Sealant oppe på Cosmic og avsluttet med Cosmic Spritz. Felgene er polert og lagt Supersport forsegling. Vinduer er forseglet med Rain 9H. Dekk og kanalskjørt er satt inn med magiske Black Bond. Skinnsetene er renset og satt inn med skinnolje, her er det brukt Bellaclean og Charisma. Alle produkter som er brukt på bilen er fra PolishAngel, tysk kvalitet. Total tidsforbruk er 62 timer.

Tesla Model X, 2017 Midnight Grey


SHINE @LAKKSHINE

2017 Tesla Model X Midnight Grey inne hos Lakkshine for Cosmic lakkforsegling. Denne bilen har fått lagt lakkforsegling når den var ny, men på grunn av dårlig forarbeid var det skjolder under lakkforseglingen. Så all forsegling ble fjernet og bilen har gjennomgått 4 stegs polering for å få ut potensialet som er i denne herlige metallic lakken før Cosmic glasscoating er påført. Videre er lakken behandlet med Cosmic Spritz og Master Sealant for å forlenge holdbarheten og skape enda mer prismeeffekt i lakken. Felger er satt inn med Supersport og all plast er behandlet med den nye gutten i klassen, som gjør svart til den nye svartfargen, nemlig Black Bond.


Tesla Model S, Grå 2017


SHINE @LAKKSHINE

Nydelig 2017 Tesla Model S inne for Cosmic lakkforsegling. Lakken er blitt boostet gjennom en nøye 5 stegs polering for best mulig glans og dybde. Har fjernet riper med Scholl S2 Black før jeg har brukt Master Compound, Master Final Polish, Palm Balm og Primer fra PolishAngel. Så har bilen fått en runde med Cosmic glasscoating. Videre er lakken behandlet med Cosmic Spritz og Master Sealant som er en hybrid av voks og coating. Felger er satt inn med Supersport, Ruter er forseglet med Rain 9H og dekk er satt inn med Black Bond. Skinnseter er renset med Bellaclean og smurt inn med skinnoljen Charisma. Alt fra kvalitetsleverandøren PolishAngel.

TOTAL MAKEOVER!

2013 Tesla Model S inne til Lakkshine for å legge Cosmic lakkforsegling. Denne bilen har svart solid lakk, altså ikke metallic og er en lakktype som tåler lite. Bilen var svært sliten i lakken og kunden ønsket en total forandring. Alle paneler er måly med lakkdybdemåler og tatt hensyn til under korrigering av lakk. Grovsteget med fjerning av de dypeste ripene er blitt gjort med Scholl. Videre er det brukt PolishAngel Master Compound, Master Final Finish, Palm Balm og Primer til å få frem den beste glansen i lakken. Cosmic er lagt som lakkforsegling sammen med Master Sealant og Cosmic Spritz. Felgene ble forseglet med PolishAngel Supersport, all utvendig plast og dekk ble satt inn med PolishAngel Black Bone, vinduer ble satt inn med PolishAngel Rain 9H, krom ble polert opp med PolishAngel Master Final Finish og behandlet med Palladium. Alt skinn innvendig er renset med PolishAngel Bellaclean og satt inn med PolishAngel Charisma. All plast innvendig er behandlet med PolishAngel Snowcake. Bildene som er tatt ute er klokken et på natta i solnedgang og her er ikke Black Bone påført. Bildet i garasjen er med Black Bone. Enjoy!

Tesla Model X, Blå, 2016


Denne nydelige blå teslaen har fått full makeover med PolishAngel. Har lagt Cosmic glasscoating på lakken. Rain 9H forsegling på vinduer, Supersport forsegling på felger. Skinn innvendig er renset med Bellaclean og smurt inn med Charisma.

Tesla Model S, svart 2016

inne for Cosmic behandling. Har tatt 2 stegs korrigering for å fjerne riper. Etter dette fikk bilen en runde med Palm Balm for å hente ut maksimalt med glans og dybde før Primer og Cosmic lakkbeskyttelse. Cosmic er toppet med Master Sealant og High Gloss. Dekksider og plastikk er satt inn med PolishAngel Honey og felger har fått PolishAngel PTFE Supersport forsegling. Bilen har svart matt folie som også er behandlet for å få bort riper og satt inn med forsegling. Skinn innvendig er satt inn med Charisma fra PolishAngel for å bevare skinnet gjennom sommer og vinter. Herrenfahrt Farbbarriere er brukt til slutt på det beige skinnet for å dempe fargeoverføring fra klær.

Speilbilde i bakdøra

Mercedes V klasse

Inne for å få lagt Cosmic glasscoating. Har kjørt 2 stegs polering for å fjerne alt av riper. Plastikk og dekksider er behandlet med Honey og felger er beskyttet med SuperSport.

Tesla Model X, Multi-Coat Red, 2016


Vakker Multi-Coat Red Tesla Model X innom Lakkshine for Cosmic behandling. Bilen fikk full behandling All Over med PolishAngel produkter. Den fikk lett korrigering av lakken først for å få bort småripene og så blanket opp for maximal shine før Cosmic ble lagt. Cosmic Spritz ble lagt etter dette, samt Master Sealant på toppen av dette igjen. Rain 9H ruteforsegler ble lagt på rutene. Supersport forsegler ble lagt på felgene og Honey på dekkene.

Audi A4 Allroad


har vært inne til behandling og fått Cosmic lakkbeskyttelse fra PolishAngel. Lakken var veldig slitt og hadde mange riper som nå er fjernet og glansen er tilbake. Nå er bilen beskyttet mot vær og vind og vil motstå nye riper. Cosmic Primer er brukt for å få opp en best mulig glans og Cosmic V2 er lagt som lakkforsegler. Vinduer er beskyttet med Rain 9H, felger er behandlet med Supersport PTFE, dekksider er satt inn med Honey. På innsiden er vinder vasket med Agent, skinnsetene er behandlet med Charisma og Bellaclean. All plast er vasket med Intimate og beskyttet med Snowcake.

Tesla Model X, Pearl White, 2016


Tesla Model X har fått Cosmic lakkbehandling toppet med Cosmic Spritz og Master Sealant. Frontrute er blitt behandlet med Rain 9H ruteforsegler, felger er satt inn med Supersport PTFE.

Tesla Model X, Signatur Rød, 2016


Tesla Model X signatur rød inne for Cosmic behandling. Er behandlet med Cosmic, Cosmic Spritz, Master Sealant, Palladium på all Chrome, Charisma og Bellaclean på alt av skinn, Rain 9H på vinduer, Supersport PTFE på felger, Honey Spritz på dekk. Et smykke av en bil. PolishAngel did it again!

Tesla Model X, Grå, 2016


Nok en nydelig Tesla Model X har vært innom og fått lagt Cosmic lakkbeskyttelse fra PolishAngel. Fjernet alt av riper og defekter i lakken samt fikset 2 steinsprang før Cosmic ble lagt. Toppet med MasterSealant. Alt av skinn ble smurt inn med Charisma og Bellaclean. Chrome ble behandlet med Palladium. Felgene ble satt inn med SuperSport PTFE slik at bremsestøv og skitt ikke setter seg like godt.

Cosmic VS 22PLE


Nok en bil fra Svanholm Begravelsesbyrå har vært innom for behandling. Denne gangen ble riper rubbet bort med Scholl S2, glanset opp med S30 og coating ble 22PLE. På den forrige Mercedesen ble det lagt Cosmic som coating. Begge bilene har mange brukere og mange som vasker bilene til daglig. Så får vi se hvilken bil som holder seg best frem mot neste behandling.

Mercedes Benz C-Klasse


Mercedes-Benz C-Klasse  behandlet med Cosmic fra PolishAngel. En ombygd 2013 MB C-klasse med hard svart keramisk lakk. Brukte roterende Flex med hvit spider og Scholl S2 BBS for å få bort ripene. Lakken ble så behandlet med Invincible Primer som fjerner de siste småripene og får opp en utrolig glans før Cosmic legges til slutt.

Telsa Model X, Blue, 2016


2016 Tesla Model X var innom i høst for å legge coating. Kunde ønsket det ypperste innen blanket og holdbarhet, så bilen ble behandlet med PolishAngel, all the way. PolishAngel Master Compound, etterfulgt av PolishAngel Master Final Polish og Escalate Lotion. Toppet med PolishAngel Viking Coat.

Camaro, 1970


1970 Camaro har fått fjernet alle riper med PolishAngel Master Compound, etterfulgt av PolishAngel Master Final Polish og Escalate Lotion. Toppet med PolishAngel Master Sealant for brilliant glans og beskyttelse. All Chrome har blitt behandlet med PolishAngel Palladium, men felgene må nok få en kraftigere runde til vinteren. Total tid brukt er ca 50 timer.

Skoda Octavia 2015


2015 Octavia har vært innom lakkshine. Bilen hadde normalt med vaskeriper, men også mange stygge og dype bruksriper. Panseret hadde 1 dyp ripe og mange steinsprang. Fylte i lakk,våtslipte og polerte opp. Brukte Scholl S3 til å rydde opp i de dype ripene og Scholl S20 for resten av bilen. Kjørte PolishAngel Escalate Lotion som primer og for å få opp en syk glans før jeg la PolishAngel Master Sealant som beskyttelse.

Ring: +47 99 09 28 33

Copyright @ All Rights Reserved